Celeste krijgt laatste hoofdstuk in Chapter 9: Farewell

Geplaatst:

Extremely OK Games heeft DLC voor Celeste aangekondigd genaamd Chapter 9: Farewell. Deze uitbreiding zal voor elk platform gratis verkrijgbaar zijn.

Chapter 9: Farewell heeft meer dan honderd nieuwe levels waar de speler mee aan de slag kan gaan. Nieuwe muziek is ook aanwezig, gecomponeerd door Lena Raine. De DLC neemt ook nieuwe items en vaardigheden met zich mee. Chapter 9: Farewell heeft als bedoeling een afscheid te organiseren voor alle personages in Celeste. De game zal geen B-Side en C-Side optie beschikken, wat de originele levels in de game wel hadden. Om de DLC te ontgrendelen, zul je simpelweg de game moeten uitspelen en hoofdstuk acht moeten verslaan. Extremely OK Games kondigt aan nu de DLC af is, bezig te zijn met een fysieke versie voor Celeste.

Celeste Chapter 9: Farewell is beschikbaar vanaf 9 september voor PlayStation 4, Nintendo Switch en de pc. De Xbox One versie heeft volgens de ontwikkelaar misschien vertraging, maar komt ook spoedig uit.

Bron: EOKG
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Celeste

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

25 januari 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord