CDPR verzet zich hevig in Cyberpunk 2077-rechtszaak

Geplaatst:
Aangepast: 28 december 2020 15:24

CD Projekt Red heeft in een statement aangegeven zich stevig te verdedigen tegen de rechtszaken die zijn aangespannen door investeerders. De geldschieters stapten naar de rechter omdat zij naar eigen zeggen niet goed zijn geïnformeerd over de staat van de game.

Dat Cyberpunk 2077 niet de release heeft gekend die het wellicht had moeten hebben moge duidelijk zijn. Na een unieke disclaimer op OpenCritic en het teruggeven van geld aan ontevreden klanten door Sony, is Cyberpunk 2077 zelfs uit de PlayStation Store verwijderd. Toch is de gifbeker nog niet leeg, want investeerders hebben nu een rechtszaak aangespannen tegen de Poolse ontwikkelaar. Volgens deze geldschieters is CD Projekt Red nooit eerlijk geweest over de daadwerkelijke staat van Cyberpunk 2077. CD Projekt Red op zijn beurt laat zich niet als een mak lammetje naar de slachtbank leiden en heeft in een statement verklaard dat het zich stevig gaat verdedigen tegen de strafeis. Uiteindelijk kennen dit soort zaken alleen maar verliezers, dus het is te hopen dat de storm snel gaat liggen.

onbekend

Cyberpunk 2077 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Bloomberg
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord