CD Projekt tekent nieuw contract met bedenker The Witcher

Geplaatst: 22 december 2019 15:00

CD Projekt heeft een nieuw contract getekend met de schrijver van de Witcher boeken Andrzej Sapkowski. Hierbij hebben ze ook de problemen die vorig jaar ontstonden naast zich neergelegd.

CD Projekt maakte op hun site bekend een nieuw contract te hebben getekend met de schrijver Andrzej Sapkowski. Omdat hij de schrijver is van de originele Witcher boeken heeft hij ook de rechten. CD Projekt maakte al drie games over de Witcher, waarbij The Witcher III: Wild Hunt tot game van het jaar werd benoemd. Vorig jaar ontstonden er problemen over het contract dat beide partijen hadden getekend, maar met het nieuwe contract is dit opgelost. Daarnaast heeft CD Projekt nieuwe rechten gekregen en blijft de studio eigenaar van de naam The Witcher met het eigendom op de games, grafische romans, merchandise en bordspellen.

Nu CD Projekt een nieuw contract heeft getekend begint het erop te lijken dat we toch een nieuwe Witcher game krijgen in de toekomst. De studio heeft nog geen plannen bekendgemaakt.

Bron: CD Projekt

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord