Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

CD Projekt tekent nieuw contract met bedenker The Witcher

CD Projekt heeft een nieuw contract getekend met de schrijver van de Witcher boeken Andrzej Sapkowski. Hierbij hebben ze ook de problemen die vorig jaar ontstonden naast zich neergelegd.

CD Projekt maakte op hun site bekend een nieuw contract te hebben getekend met de schrijver Andrzej Sapkowski. Omdat hij de schrijver is van de originele Witcher boeken heeft hij ook de rechten. CD Projekt maakte al drie games over de Witcher, waarbij The Witcher III: Wild Hunt tot game van het jaar werd benoemd. Vorig jaar ontstonden er problemen over het contract dat beide partijen hadden getekend, maar met het nieuwe contract is dit opgelost. Daarnaast heeft CD Projekt nieuwe rechten gekregen en blijft de studio eigenaar van de naam The Witcher met het eigendom op de games, grafische romans, merchandise en bordspellen.

Witcher III Wild Hunt1

Nu CD Projekt een nieuw contract heeft getekend begint het erop te lijken dat we toch een nieuwe Witcher game krijgen in de toekomst. De studio heeft nog geen plannen bekendgemaakt.

BRON CD Projekt

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?