Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

CD Projekt RED stelt presentatie Cyberpunk 2077 uit

De wereld is in rep en roer. Daarom stelt CD Projekt RED hun speciale presentatie voor Cyberpunk 2077 uit.

Cyberpunk 2077 komt in september uit en ontwikkelaar CD Projekt RED had deze maand een speciale presentatie gepland om meer van de game te laten zien. Deze presentatie, genaamd Night City Wire, had eigenlijk op 11 juni plaats moeten vinden, maar is uitgesteld naar het einde van deze maand. Volgens de Poolse studio zijn er momenteel belangrijkere discussies gaande die gehoord moeten worden. Hiermee doelt de studio op de Black Lives Matter-beweging die in de Verenigde Staten protesteert. CDPR is niet de eerste studio die vanwege deze protesten besluit een game-evenement uit te stellen. Zo heeft Activision het nieuwe seizoen van Call of Duty: Warzone uitgesteld en stelt ook Sony de onthulling van PlayStation 5-games uit.

Night City Wire is verplaatst naar 25 juni.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?