CD Projekt Red en PUBG Corp afwezig op PAX East vanwege coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 26 februari 2020 12:18

CD Projekt Red en PUBG Corp zijn straks ook afwezig op PAX East vanwege het coronavirus. Zij zijn niet de enige studio's die hun aanwezigheid op het evenement intrekken.

Het ziet ernaar uit dat het coronavirus toch voor flink wat problemen zorgt op conventies en evenementen. Eerder kondigde Sony al aan niet aanwezig te zijn op PAX East vanwege het coronavirus en ook de Game Developers Conference wordt om dezelfde reden door het Japanse bedrijf overgeslagen. Onlangs kondigde ook CD Projekt Red, de studio achter Cyberpunk 2077 en de The Witcher-games, aan niet aanwezig te zijn op PAX East vanwege de dreiging van het coronavirus. Dit maakte Stephanie Bayer, hoofd van communicatie bij CDPR, via Twitter bekend. Ook PUBG Corp, de ontwikkelaar van de Battle Royale Playerunknown's Battlegrounds, zegt niet aanwezig te zijn op PAX East. Hiermee zijn dus drie grote namen afwezig op het evenement. Ook Square Enix en Capcom hadden eerder onthuld wel aanwezig te zijn op PAX East, maar veel kleinschaliger en minder uitbundig dan aanvankelijk de bedoeling was.

PAX East begint morgen op 27 februari en duurt tot en met 1 maart.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord