Catherine krijgt ook speciale editie voor Europa

Geplaatst: 2 december 2011 12:31
Aangepast: 1 september 2019 23:25

Dames, heren en Peter opgelet! De Europese uitgever Deep Silver heeft zojuist bevestigd dat er ook een speciale editie van Catherine zal komen voor Europa.

De speciale editie zal de naam Stray Sheep Edition meekrijgen en bevat alles wat de Amerikaanse Deluxe Edition ook bevatte. De herenslip voor Peter zit er dus ook bij, de kussensloop, een t-shirt met een bijna lege levensmeter erop, een pizzadoos en nog veel meer toffe dingen.

  • An exclusive T-Shirt that is a replica of the Rave-T-Shirt that Vincent wears in the game
  • Two Stray Sheep bar-themed coasters
  • A seductive Catherine poster that is exclusively available in this deluxe edition
  • A pizza delivery box from the Stray Sheep Bar that serves as the packaging for all the extra items found in the European deluxe edition

Catherine is een erotische puzzelgame met RPG-elementen. Je kunt de game vergelijken met Heavy Rain, alleen dan iets pikanter. De game wordt ontwikkeld door Atlus en onder de vlag van Deep Silver uitgegeven. De game staat voor februari gepland. Hoeveel de Stray Sheep Edition zal gaan kosten is nog niet bekendgemaakt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Catherine

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

10 februari 2012

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer