Castlevania nu op iPhone en iPod Touch

Vanochtend werd bekendgemaakt dat de allereerste Castlevania game naar de iPhone en IPod touch komt. Castlevania Puzzle: Encore of the Night is namelijk vanaf vandaag te downloaden in de App Store. Om deze game te kunnen bemachtigen zul je wel 3,99 euro moeten neerleggen.

In Castlevania Puzzle: Encore of the Night zullen alle hoofdelementen uit de Castlevania games terugkeren. Voor de gene die niet bekend zijn met de serie, Castlevania een mix tussen een puzzel en een role-playing game.

Zo zal je in Encore of the Night kunnen kiezen uit verschillende personages uit Castlevania, waarmee je vervolgens moeilijke uitdagingen, duels en missies moet voltooien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?