Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate is goud

Goed nieuws voor de mensen die uitkijken naar het aankomende Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate. Dave Cox (niet te verwarren met Dr. Cox uit Scrubs), ontwikkelaar bij Mercurysteam liet weten dat het spel goud is.

Wanneer een spel goud is betekend het dat het spel af is en klaar om naar de drukker/fabriek te gaan om geproduceerd te worden.

Vooralsnog staat de releasedatum gepland voor in maart 2013. Dan zal Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate in de winkels komen te liggen, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?