Castle Crashers krijgt nieuwe DLC

Binnenkort krijgt één van de best verkochte Xbox Live Arcade games een nieuwe DLC. The Behemoth heeft namelijk aangekondigd dat Castle Crashers er een gloednieuwe DLC bij krijgt met daarin nieuwe wapens, personages en een nieuwe Orb.

De DLC bevat namelijk een Orb in een vorm van een draakje, een kettingzaag, een NG Skull knots en de nieuwe personages Skull Minion en Necromancer. The Behemoth heeft echter nog niet bekendgemaakt wat de DLC gaat kosten of wanneer de DLC precies verschijnt. Houdt Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?