Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Castle Crashers
  • ONTWIKKELAAR The Behemoth
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Castle Crashers komt ook naar PlayStation 4

Na een slimme teaser voor de Switch-variant van de game, komt ontwikkelaar The Behemoth nu ook met een creatieve PS4-teaser. Castle Crashers komt dus hoogstwaarschijnlijk ook naar de PlayStation 4.

Afgelopen week leerden we al dat Castle Crashers naar de Nintendo Switch komt. Ontwikkelaar The Behemoth plaatste hier via Twitter een creatieve teaser voor in de vorm van de Joy-Con in de kleuren van de ridders uit de game. Nu heeft The Behemoth een soortgelijke teaser geplaatst, maar dan met de gekleurde lichtjes van de DualShock 4-controllers. Dit houdt dus in dat de game hoogstwaarschijnlijk ook op de PlayStation 4 gaat verschijnen. De tweet van The Behemoth bevat ook de tekst "see you Tuesday for more things..." Morgen leren we dus meer.

Castle Crashers is momenteel te spelen op pc, Xbox 360, Xbox One en PlayStation 3. Binnenkort kunnen we de game dus ook op de Nintendo Switch en de PlayStation 4 spelen.

BRON The Behemoth

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?