Castle Crashers
  • ONTWIKKELAAR The Behemoth
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Castle Crashers komt naar Nintendo Switch

De Nintendo Switch wordt een steeds populairder platform voor indie-ontwikkelaars. Het is dan ook niet gek dat de bekende avonturengame Castle Crashers ook naar de Switch komt.

Castle Crashers is een arcade actie- en avonturengame waar je met een groep van maximaal vier man een middeleeuws avontuur beleeft waarin het je doel is om vier prinsessen te redden die door een gemene tovenaar zijn ontvoerd. Elke speler krijgt de controle over een ridder met zijn eigen arsenaal aan middeleeuwse wapens en magische spreuken. De game werd in 2008 voor het eerst gelanceerd op de Xbox 360 als onderdeel van Xbox Live Arcade. In 2010 kreeg de game een release op de PlayStation 3 en in 2012 kwam een pc-versie uit. Het ziet er nu dus naar uit dat de bekende indie-titel ook naar de Switch gaat komen. De aankondiging van een Switch-versie van Castle Crashers kwam in de vorm van een tweet van ontwikkelaar The Behemoth. In de tweet kunnen we een afbeelding zien van vier Joy-Cons in de kleuren van de vier standaard ridders die je in Castle Crashers kunt spelen. Het is dus overduidelijk wat deze tease moet betekenen.

Castle Crashers Switch tease

Castle Crashers is momenteel te spelen op pc, Xbox 360, Xbox One en PlayStation 3. De game komt dus hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook naar de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?