Overcooked! 2
  • ONTWIKKELAAR Ghost Town Games Ltd.
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Carnival of Chaos DLC binnenkort verkrijgbaar voor Overcooked! 2

Het populaire Overcooked! 2 krijgt er binnenkort een nieuwe uitbreiding bij en Team 17 grijpt deze gelegenheid aan om er een nieuwe trailer voor uit te gooien. De Carnival of Choas DLC stoomt zich al klaar.

De stress neemt toe, want binnenkort gaat Overcooked! 2 langs bij het circus om de lekkerste gerechten te bereiden. Althans, als ze lukken. Want de Overcooked-games zijn doordrenkt met tijdsdruk en chaos. Hoe toepasselijk is dan ook de titel van deze uitbreiding. Carnival of Chaos brengt ongetwijfeld weer nieuwe levels, recepten en speelbare karakters met zich mee.

De Carnival of Chaos DLC voor Overcooked! 2 komt uit op 12 september voor alle versies van de game.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?