Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Capital Wasteland in kaart gebracht

Als je net als ik een enorme fan bent van Fallout 3 dan zul je altijd aan het verkennen zijn in de post-apocalyptische wereld genaamd 'The Capital Wasteland'. Nu kan iedereen zichzelf echter een hoop tijd besparen door middel van een soort Google Maps pagina.

De stippen geven belangrijke locaties aan en door er op te klikken kun je zien wat er precies is. Alhoewel de kaart er al erg druk uit ziet blijkt het nog niet compleet te zijn. Je kan met de rechtermuisknop nog belangrijke punten voor andere gebruikers aangeven op de map die overigens hier te vinden is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?