Capcom wil voor maart 2021 grote games uitbrengen

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2020 13:36

Capcom bevestigde onlangs een aantal nieuwe aanvullingen op populaire gameseries.

Deze aanvullingen staan gepland om binnen een jaar uit te komen. De Japanse developer liet dit weten in hun laatste kwartaaloverzicht. Het overzicht is volledig online in te zien en laat de financiële status van het bedrijf zien tot en met maart 2020. De resultaten zijn natuurlijk niet slecht, aangezien Resident Evil 3 in de eerste vijf dagen twee miljoen keer verkocht is. Hiernaast krijgen we ook inzicht in de voorspellingen van Capcom voor het komende jaar. In dit officiële rapport bevestigt de gamestudio dat ze van plan zijn een aantal 'grote nieuwe games' uit te brengen in de tijd tussen nu en eind maart 2021. Er gaan al langer geruchten rond dat Resident Evil 8 in de maak is, zou dit één van die grote games kunnen zijn? Natuurlijk heeft de developer heel wat meer grote titels op zijn naam staan, dus kan het van alles zijn.

Het kwartaaloverzicht van Capcom is online te vinden. Welke games er voor maart 2021 uit gaan komen, is nog niet bekend.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord