Capcom wil games remasteren

Zoals jullie al eerder konden lezen krijgt de originele God of War en zijn vervolg een heruitgegeven versie op de PS3. Nu werd aan Capcom gevraagd of ze dit ook voor andere games zouden doen.

Ik wil niet dat iemand dit verkeerd leest ( omdat ik niet zeg dat dit kan gebeuren) maar ik zie wel interesse om Devil May Cry op deze manier te behandelen. Of er andere titels zijn dat je graag heruitgegeven wil zien? Ik wacht op meer positieve respons. zo Christian Svensson, die bij Capcom werkt.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?