Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Capcom verschuift toptitels vanwege concurrentie

Vorig jaar was het al een feest als het gaat om het verschuiven van toptitels en voor Capcom is dat aan het begin van dit jaar ook weer het geval. Eerder kon je al lezen om welke games het ging, nu heeft Capcom ook nieuwe data voor ons in petto.

De games zullen worden verspreid over het fiscale jaar van 2011. Gelukkig valt het fiscale jaar van Capcom niet gelijk met de normale jaartelling, maar begint 'hun 2011' al op 1 april dit jaar. De reden voor de verschuivingen is om niet tegelijk met toppers van andere uitgevers te verschijnen. Hopelijk wordt de extra tijd die Capcom voor de titels neemt goed besteed en kunnen we in de loop van het jaar games van formaat verwachten. We houden je op de hoogte.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?