Capcom toont packshot Lost Planet 2

Capcom werkt momenteel aan het tweede deel van Lost Planet. Lost Planet 2 speelt 10 jaar na het eerste deel. Het verhaal speelt zich in tegenstelling tot het eerste deel in de jungle af. Je kruipt in de huid van een sneeuwpiraat om de controle over E.D.N.III over te nemen. De game kent naast een diepgaande singleplayer ook een multiplayer modus, welke een groot deel van de game in beslag zal nemen.

Zojuist komt Capcom met de packshot van Lost Planet 2, aanschouw hieronder het resultaat. Lost Planet 2 moet uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en komt naar verwachting op 21 mei van dit jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?