Check hier alle PlayStation State of Play content

Capcom teleurgesteld in Japanse game-industrie

Capcoms Keiji Inafune maakte tijdens de Tokyo Game Show bekend dat hij erg teleurgesteld is over de toekomstige game-industrie van Japan. Inafune vond de line-up van de Tokyo Game Show namelijk erg tegenvallen.

Inafune spreekt zichzelf echter tegen, want volgens hem zijn Capcoms toekomstige titels wel goede Japanse games. De Japanse game-industrie zal dus voorlopig nog niet ten einde lopen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?