Check hier alle PlayStation State of Play content

Capcom tegen R4-verkopers

In februari oordeelde de rechtbank van Tokyo in het voordeel van Capcom en Nintendo. De vier bedrijven, verantwoordelijke voor het verkopen van R4-cartidges, moesten dan ook stoppen met hun activiteiten. Capcom beweert echter dat de bedrijven zich niet aan de afspraak hebben gehouden.

Capcom is dan ook geneigd om opnieuw naar de rechtbank te stappen. Capcom vindt namelijk dat hun bedrijf en andere softwarefabrikanten flink worden benadeeld door het illegaal verspreiden van kopieerapparaten. Of dit daadwerkelijk de verkoop van de R4-cartidges tegenhoudt is nog maar de vraag, maar Capcom zal waarschijnlijk niet rusten tot de verkoop daadwerkelijk is stopgezet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?