Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Capcom: Resident Evil 5 uitbreiding geen key

Afgelopen week werd de multiplayer content voor Resident Evil 5 online gezet, voor zowel de PlayStation 3 als Xbox 360. In deze nieuwe content, de 'Versus Mode', krijg je twee nieuwe modi voorgeschoteld, namelijk 'Slayer' en 'Survivor'. Maar toen de DLC even geleden gedownload werd door de gamers, keken ze nogal raar op toen ze zagen dat het in een paar seconden al binnen was.

De download van deze Versus Mode was namelijk maar 2MB groot. En ja, dan beginnen de rellen natuurlijk. Capcom werd ervan beschuldigd dat de downloadable content al bij de release op de schijfjes was gezet, en dat de gedownloade content alleen maar een key was die deze extra modi activeerde. Capcom ging hier tegenin, en zei dat de DLC maar 100KB in grootte zou zijn als het daadwerkelijk om een key ging.

Het is duidelijk dat de meningsverschillen hierover nog niet zijn opgelost. Het feit blijft natuurlijk dat een pakket van 2MB als DLC toch wel heel erg klein is als het hier niet om een key gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?