Capcom registreert Onimusha

Capcom heeft het merk Onimusha weer geregistreerd. Of dit betekent dat de oude franchise weer nieuw leven wordt ingeblazen, is nog niet bevestigd. Het is niet ondenkbaar dat de game een remaster krijgt of een geheel nieuwe game.

De laatste Onimusha werd uitgebracht in 2006, namelijk Onimusha: Dawn of Dreams op de PlayStation 2. Via de World Intellectual Property Organization kan je zien dat in april weer een aantal registraties zijn aangevraagd. Helaas valt er niet veel meer uit op te maken, maar een nieuwe release zou behoorlijk welkom zijn. De games waren destijds namelijk een bescheiden succes te noemen.

Kan iemand zich het gastoptreden van Jean Reno nog herinneren in Onimusha? Wie hoopt er daarom ook op een remaster of gewoon fonkelnieuwe game?

BRON WIPO
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?