Capcom: 'Laat 3D gaming maar komen'

Tot voor kort geleden moest niemand het nog hebben van 3D gaming, maar na de komst van James Camerons film Avatar lijkt daar verandering in gekomen. Er komen steeds meer tv's op de markt die 3D ondersteunen. Game ontwikkelaars kunnen dus niet achterblijven en maken daarom graag gebruik van deze techniek.

Zojuist heeft ook uitgever en ontwikkelaar Capcom aangegeven in een interview met website CVG klaar te zijn voor de toekomst van 3D gaming.

We can produce 3D games now from a technological standpoint. Although we are prepared to start research involving some titles, our decision about adding 3D to games will be made from a strategic perspective.

Games als Street Fighter, Resident Evil, Devil May Cry, Mega Man, Monster Hunter en Dino Crisis lenen zich uitstekend voor deze techniek, aldus Capcom.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?