Capcom komt met Dead Rising 2: High Stakes edition

Braaaains! In Dead Rising 2 kom je ditmaal in Fortune City vast te zitten. "What happens in Fortune City stays in Fortune City" op deze special edition na, want Capcom komt wel met een hele speciale editie van Dead Rising 2, namelijk de High Stakes edition en die bevat het volgende;

- Dead Rising 2 Game (Xbox 360 of PS3)
- Een pokerset inclusief koffer met daarop het logo van Fortune City.
- 100 Poker Chips - in vier verschillende kleuren ook weer met het logo van Fortune City.
- 2 decks vol bebloede poker kaarten met daarop de personages van Dead Rising 2
- 5 Groene dobbelstenen
- 1 'blood-stained' dealer chip
- Fortune City Visitor Map mocht je verdwalen tussen alle locaties en attracties
- Terror Is Reality XVII toegangsticket* met redemption code voor unieke 'Psycho' skill en costume DLC
- 'Golden' Terror Is Reality XVII toegangsticket* plus een kans om een lifesized Zombie replica te winnen!

Op het moment van schrijven is deze High Stakes edition alleen te verkrijgen in de Capcom online store en wordt er alleen maar bezorgd in Amerika, Canada en Mexico. Of deze special edition ook naar Europa zal komen is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?