Capcom heeft 90,4% minder winst gemaakt

Capcom heeft zijn cijfers van afgelopen kwartaal bekendgemaakt. Zoals we weten heeft een kwartaal drie maanden en deze drie maanden heeft Capcom ten opzichte van dezelfde drie maanden exact een jaar geleden 90,4% minder winst gemaakt.

Vorig jaar maakte het bedrijf nog in de zelfde periode vorig jaar 2,2 miljard yen winst. In 2010 is dat is nu nog maar 213 miljoen yen. De omzet was daarentegen ongeveer hetzelfde gebleven en daalde maar 2,4 procent.

Capcom geeft aan dat de matige cijfers komt omdat Lost Planet 2 matig heeft verkocht.

Super Street Fighter IV en Monster Hunter Frontier Online groeien langzaam, aldus Capcom. Voor de rest van het boekjaar moet Capcom het voornamelijk hebben van Dead Rising 2.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?