Capcom geeft nieuwe releasedatums vrij

Het is vandaag 15 januari 2010 en Capcom geeft de allesbeslissende release datum voor de DLC van Resident Evil 5. 'Lost in Nightmares' kunnen we op 17 februari van de Xbox Live Marketplace afhalen en 18 februari is de PlayStation Store aan de beurt.

'Desperate Escape' komt drie weken later. Eerst is het weer de beurt aan de Xbox fans, dus ook hier moeten de PlayStation fans een dag langer wachten. En dat is nog niet alles, want er komt ook een Gold Edition. De Gold Edition is vanaf 12 maart te koop in alle winkels, waaronder Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?