Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Capcom gaat netcode Street Fighter V verbeteren

Street Fighter is weer relevant in 2020! Gepaard met de Champion's Edition gaat Capcom ook de netcode verbeteren.

Op Twitter laat Yoshinori Ono, de topman achter de Street Fighter franchise, weten dat Capcom een update gaat invoeren voor de netcode van Street Fighter V. De game heeft de afgelopen jaren veel last gehad van issues die de online multiplayer ervaring verziekten. Nadat wat fans hun eigen mods gingen uitbrengen die de netcode verbeterde, heeft Capcom nu aangegeven er mee aan de slag te gaan. Het komt op een goed tijdstip uit, want Street Fighter V: Champion's Edition is vanaf vandaag beschikbaar. Deze editie geeft spelers de basegame en alle DLC personages.

Street Fighter V is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. Zijn jullie blij met de fix, of is het veel te laat?

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?