Capcom gaat games verplaatsen

Dead Rising 2 en Bionic Commando werden al ergens anders gemaakt, maar nu denkt Capcom om dit soort verplaatsingen vaker te gaan uitvoeren.

Zo vertelde een woordvoerder van Capcom dat ze erover nadenken om grote franchises over te hevelen naar Westerse studio's. Hiermee hopen ze dat ze zelf meer aan andere games toekomen en dat de gamers niet hoeven te wachten op games van hun favoriete franchise.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?