Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Capcom duikt in de filmwereld

Tijdens het Filmfestival in Cannes is uitgever en ontwikkelaar Capcom door meerdere partijen benaderd om games uit de Capcom stal te laten verfilmen. Concrete plannen zijn er op dit moment nog niet, maar Capcom president Haruhiro Tsujimoto hoopt wel binnenkort de eerste projecten aan te kunnen kondigen.

Voor nu is alleen nog Resident Evil verfilmd in meerdere films. Uiteindelijk wil Capcom voor een grote impact zorgen op de game- en filmindustrie, zoals Marvel heeft gedaan met de verfilmingen van hun stripseries (onder andere Spiderman en X-Men).

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?