Okami

  • Ontwikkelaar Ready at Dawn
  • Eerste releasedatum 13 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Capcom biedt excuses aan

Vanwege een foutje gemaakt op de layout van het spel Okami Wii, heeft Capcom haar excuses aangeboden aan IGN. Op het hoesje van Okami Wii, dat sinds kort in de de Amerikaanse winkels ligt, stond een logo van IGN. Flink verstopt, maar toch zichtbaar. De grafisch ontwerper had een plaatje van IGN als achtergrond gebruikt, maar was vergeten de IGN letters weg te werken.

Naast excuses aan IGN, biedt Capcom tevens haar excuses aan aan alle mensen die het spel inmiddels hebben gekocht. Deze kunnen gebruik maken van een omruilactie. De hoes mét het IGN logo, voor een hoesje zónder het IGN logo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?