Capcom afwezig op gamescom

Zojuist gaan de geruchten rond dat Capcom afwezig zou zijn op de gamescom dit jaar, zo meldt de Duitse website GameStar. De website zou dit bericht hebben gekregen van de Duitse community manager, Timothy Sun van Capcom.

De reden waarom Capcom niet aanwezig zal zijn is omdat ze geen grote titels hebben, zoals Lost Planet 2 of Resident Evil 5 hebben, om aan het grote publiek te laten zien.

Echter is dit opmerkelijk, want de pc versie van Lost Planet 2 moet nog verschijnen dit jaar en Dead Rising 2 zal uitkomen deze herfst.

Capcom heeft nog niet officieel gereageerd op het gerucht. Wij houden je op de hoogte.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?