Call of the Sea

  • Ontwikkelaar Out of the Blue
  • Eerste releasedatum 8 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

Call of the Sea details vrijgegeven

Call of the Sea heeft wat geheimen losgelaten. Deze werden onthuld tijdens de Future Games Show van Gamesradar.

We zien een trailer die we grotendeels al gezien hadden, maar dit keer krijgen we wat inside tips van de ontwikkelaar. We krijgen te weten dat Call of the Sea wel degelijk inspiratie haalt uit Lovecraft, maar er zijn echter geen horrorelementen in de game aanwezig. De game speelt zich af tijdens de jaren '30 en vult de schoenen van Norah. Zij is de oceaan overgestoken om op zoek te gaan naar haar vermiste man. Ze geven aan dat Call of the Sea een sterk emotioneel verhaal gaat krijgen met diverse puzzlestukjes om de speler uit te dagen.

Call of the Sea verschijnt in het vierde kwartaal voor de pc, Xbox One en Xbox Series X.

BRON Future Games Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?