Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty zorgt voor meer bekendheid

Misschien was het toch geen goed idee van Activision om Call of Duty: Modern Warfare 2 een andere naam te geven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de naam Modern Warfare 2 minder bekend is onder de Amerikanen.

Zo zou slecht 20% van de Amerikanen gehoord heb van de naam Modern Warfare 2, terwijl de toevoeging van Call of Duty ervoor zorgt dat ruim 40% van de Amerikanen wel eens van de naam hebben gehoord. De bekendheid van Modern Warfare 2 is dus flink gedaald.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?