Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: World at War verliest zijn realisme?

Wie ooit dacht dat Call of Duty een realistische shooter was, heeft het goed mis. Zo heeft de zombie-epidemie zich behalve in games als; Resident Evil en World of Warcraft ook verspreid in Call of Duty: World at War. De zombies verdwijnen niet na een bepaalde periode uit de game, maar zitten in de game als extra modi. Deze speel je vrij nadat je Call of Duty: World at War hebt uitgespeeld. Je kunt maximaal met vier personen tegelijk opnemen tegen de hordes zombies in de game.

Je zult alleen zelf je wapens moeten kopen en versperringen opzetten tegen de zombies. Het kost je virtueel euro's, dus je zult wel moeten nadenken over waar jij je versperringen neerzet. Call of Duty: World at War verschijnt 14 november van dit jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?