Call Of Duty: World At War Mappack 2 arriveert morgen

Voordat we aan de slag kunnen met Modern Warfare 2, kunnen we ons in ieder geval nog vermaken met Call of Duty 4: Modern Warfare en Call of Duty: World at War. Nu krijgt World at War morgen weer een kersverse mappack. Deze mappack zal de naam Shi No Numa dragen en is vanaf morgen te downloaden uit de PlayStation Store en Xbox LIVE Marketplace.

Deze mappack zal rond de 9,99 euro gaan kosten en bevat vier nieuwe maps: Banzai, Corrosion, Sub Pens en Shi No Numa. Shi No Numa is overigens een nieuwe zombie map. Hierin kun je weer een hoop zombies verwachten, waaronder enkele nieuwe. Geruchten gaan dat er dit keer ook Japanse zombiesoldaten zullen zijn en ook nieuw zijn de hellehonden. Ook zijn er weer perks aanwezig en kun je aan de slag met het geheime 'Wunderwaffe DG-2' wapen. Daarnaast introduceert de nieuwe mappack enkele nieuwe trophies.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?