Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: World at War krijgt mod-tools

De PC-versie van Call of Duty: World at War heeft van Activision de mogelijkheid gekregen om gemod te gaan worden. Activision heeft namelijk mod-tools online gezet waarmee je zelf modificaties kunt gaan maken voor de game.

Het programma dat je ervoor moet downloaden is niet van de minste grootte, je zult namelijk 1,1GB vrij moeten maken voor dit stukje software. Als je om die reden nog niet afgehaakt bent, kun je naar deze pagina toe gaan om de benodigde bestanden te downloaden. Hopelijk zien we binnenkort leuke nieuwe mods voor deze game verschijnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?