Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: World at War beta afgelopen

Gisteren is officieel de kraan dicht gedraaid voor het spelen van de bèta van Call of Duty: World at War Vandaag ligt de game in Amerika in de winkels dus heeft Treyarch besloten zich volledig voor te bereiden op de release.

Vrijdag komt het spel uit in Europa. "Het was een schitterende bèta en we hebben veel fouten uit het spel kunnen halen." zegt Treyarch op de officiële website.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?