Call of Duty: Warzone gaat 200-player matches ondersteunen

Geplaatst: 30 juni 2020 08:57
Aangepast: 30 juni 2020 09:07

Modern Warfare krijgt een Season Four Reloaded update. Die update zorgt er onder andere voor dat Call of Duty: Warzone matches voor 200 spelers gaat ondersteunen. En de update zal zo'n 22 tot 36 gigabyte omvatten.

Hoeveel gigabyte de update is hangt af van of je de gehele game update, of alleen Call of Duty: Warzone. Hoe dan ook, het gaat wat tijd kosten om hem te installeren. Nou is dat niet zo vreemd, aangezien de game dus enorme matches gaat ondersteunen. Matches met 50 teams van vier spelers. Het wordt dus nog een grotere uitdaging om een potje van de battle royale versie van Call of Duty te winnen. De update gaat live op woensdag 1 juli om 08:00 uur 's ochtends. Een goede reden om in je vakantie vroeg op te staan, toch? Als je vakantie hebt tenminste. Volgens de blog van Activision zal de 200-player modus helaas wel maar een tijdelijk event zijn. Maar wie weet wat ze ermee doen als het goed aanslaat.

De Season Four Reloaded update van Call of Duty: Warzone gaat live op 1 juli 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord