Call of Duty: Vanguard heeft Sony-exclusieve content

Geplaatst: 12 oktober 2021 18:20

Call of Duty: Vanguard ontvangt tijdelijk exclusieve content op de PlayStation-consoles. Spelers op pc en de Xbox-consoles moeten wat langer wachten om aan de slag te gaan met deze nieuwe toevoegingen.

De bèta van Call of Duty: Vanguard is nog maar een paar weken achter de rug, maar we hebben alweer het volgende nieuwtje te pakken. Deze is echter wat minder positief voor veel gamers. Fans merkten op dat de PlayStation-versie van de recente verhaaltrailer van de game verschilde van de Xbox-versie. In de PlayStation-trailer was namelijk te lezen dat de PlayStation 4- en PlayStation 5-versies van de game exclusieve content gaan bevatten. Deze content tref je volgens de trailer voorlopig nog niet aan in de andere versies van de game. De nieuwe content is namelijk exclusief te spelen op PlayStation-consoles tot 1 november 2022. Pas na die datum kunnen ook Xbox- en pc-bezitters met de content aan de slag. De nieuwe verhaaltrailer waarin het nieuws naar voren kwam, is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november 2021. Benieuwd naar impressies van Activision's nieuwe paradepaardje? Bekijk dan zeker onze preview van Call of Duty: Vanguard.

Bron: Activision
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord