Check hier alle PlayStation State of Play content

Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty: Vanguard-bèta wordt verlengd

Goed nieuws voor de spelers die geen genoeg kunnen krijgen van de Call of Duty: Vanguard-bèta. De lengte van de open bèta wordt verlengd.

De open bèta van Call of Duty: Vanguard is in volle gang. Het bètaweekend ging afgelopen donderdag van start en zou eigenlijk tot en met vandaag duren. Activision komt echter met goed nieuws: de open bèta wordt verlengd. Daardoor hebben spelers nu ook buiten het weekend wat tijd om aan de slag te gaan met de nieuwste Call of Duty-game. We hebben echter nog steeds niet alle tijd van de wereld. De open bèta wordt met slechts 48 uur verlengd. Verwacht overigens geen nieuwe maps of wapens; de content in de bèta blijft precies hetzelfde.

Je kunt de open bèta van Call of Duty: Vanguard spelen tot 19:00 uur op woensdag 22 september. Wel goed om te weten als je speelt: Call of Duty: Vanguard heeft last van grafische problemen.

BRON Call of Duty

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?