Call of Duty-uitbreidingen gebundeld

Activision gaat de uitbreidingen van het afgelopen jaar bundelen. 7 januari zal er namelijk een bundel verschijnen met de drie uitbreidingen die het afgelopen jaar zijn verschenen voor Call of Duty: World at War.

De bundel zal drie levelpakketten bevatten, waaronder het level waarin we een massa ondoden overhoop moeten halen. Dus mocht je deze uitbreidingen nog niet hebben dan kun je ze vanaf 7 januari downloaden via Xbox Live voor 2000 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?