Call of Duty: Modern Warfare's Spec Ops Survival modus exclusief voor PlayStation 4

Geplaatst: 25 september 2019 22:00
Aangepast: 25 september 2019 22:12

De Survival modus in Call of Duty: Modern Warfare's Spec Ops modus is het eerste jaar exclusief voor de PlayStation 4. Dit werd bekendgemaakt tijdens de State of Play livestream.

De aankondiging zorgde voor frustratie bij de Xbox en pc gebruikers. Op Twitter reageerde Taylor Kurosaki op de klachten. Taylor Kurosaki werkt als Narrative Director bij Infinity Ward. Hij beweert dat alle content beschikbaar zal zijn voor alle platformen, behalve de Survival modus. Xbox en pc gebruikers zullen echter wel gewoon hetzelfde bedrag moeten gaan betalen, ondanks dat er minder content aanwezig is. Gisteren werd de story trailer onthuld en die werd wel positief ontvangen.

Survival modus is exclusief voor de PlayStation 4 tot 1 oktober 2020. De game zelf komt uit op 25 oktober voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord