Call of Duty: Warzone
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Call of Duty: Modern Warfare meer dan 200 GB op pc

Na de laatste update van Call of Duty: Modern Warfare neemt de game nu meer dan 200 GB aan schijfruimte in beslag op de pc. De patch van seizoen vier voegde weer een hoop toe aan het totale bestand.

De shooter van Infinity Ward is nu een bestand van 209 GB voor pc-spelers. Als je de hele game hebt tenminste. Wanneer je alleen de gratis battle royale spin-off Call of Duty: Warzone hebt, scheelt dit een hoop schijfruimte. Op de PlayStation 4 neemt de game wat minder ruimte in beslag, maar het is nog steeds niet bepaald weinig te noemen. Maar liefst 172 GB. Infinity Ward is blijkbaar bezig de bestandsgrootte zoveel mogelijk te beperken met nieuwe patches, maar dat is tot nu toe nog niet echt gelukt. Voor veel spelers van de game is dit toch wel een punt van kritiek. Vooral voor degenen die alleen Warzone willen spelen. Ook zij moeten elke twee tot drie weken een update installeren van zo'n 25 tot 30 GB.

De Season 4 reloaded update van Call of Duty: Modern Warfare kwam uit op 29 juni 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?