Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag nieuwe maps en modus

Geplaatst: 8 november 2019 09:43
Aangepast: 8 november 2019 10:28

Er wordt vandaag gratis nieuwe content toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare. De game krijgt vandaag namelijk nieuwe maps en een nieuwe modus.

Er staat fans van Call of Duty: Modern Warfare vandaag wat nieuwe content te wachten. Via Twitter maakte Activision namelijk bekend dat er vandaag twee nieuwe maps en een nieuwe modus naar de game komen. De eerste nieuwe map is Shoothouse, een multiplayer map. De tweede gratis map die naar de game komt, is Krovnik Farmland, een ground war map. Daarnaast komt ook de nieuwe modus Hardpoint naar de game. Dit is een multiplayer-modus waarbij spelers een hardpoint van elkaar moeten overnemen. Volgende maand krijgt Call of Duty: Modern Warfare ook een Battle Pass-systeem.

Call of Duty: Modern Warfare is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe maps en modus zijn vandaag beschikbaar.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord