Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag nieuwe maps en modus

Er wordt vandaag gratis nieuwe content toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare. De game krijgt vandaag namelijk nieuwe maps en een nieuwe modus.

Er staat fans van Call of Duty: Modern Warfare vandaag wat nieuwe content te wachten. Via Twitter maakte Activision namelijk bekend dat er vandaag twee nieuwe maps en een nieuwe modus naar de game komen. De eerste nieuwe map is Shoothouse, een multiplayer map. De tweede gratis map die naar de game komt, is Krovnik Farmland, een ground war map. Daarnaast komt ook de nieuwe modus Hardpoint naar de game. Dit is een multiplayer-modus waarbij spelers een hardpoint van elkaar moeten overnemen. Volgende maand krijgt Call of Duty: Modern Warfare ook een Battle Pass-systeem.

Call of Duty: Modern Warfare is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe maps en modus zijn vandaag beschikbaar.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?