Call of Duty: Modern Warfare krijgt Battle Pass-systeem

Geplaatst: 18 oktober 2019 09:50
Aangepast: 18 oktober 2019 09:51

Het ziet er dus toch naar uit dat Call of Duty: Modern Warfare echt geen lootboxes heeft. Call of Duty: Modern Warfare krijgt namelijk een Battle Pass-systeem.

Eerder gaf Infinity Ward aan niet te werken aan lootboxes voor Call of Duty: Modern Warfare. Er gingen heel wat geruchten rond dat de game wel lootboxes had, maar Activision en Infinity Ward maakten onlangs officieel bekend dat dit niet het geval is. In plaats daarvan krijgt de game een Battle Pass-systeem. Dit systeem geeft spelers de mogelijkheid om speciale items vrij te spelen door de game gewoon te spelen. Daarnaast kunnen ze altijd zien wat ze precies kunnen vrijspelen door de doelen van de Battle Pass te behalen. De game bevat straks zowel een gratis Battle Pass als een betaalde Premium Battle Pass.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord