Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Call of Duty: Modern Warfare krijgt Battle Pass-systeem

Het ziet er dus toch naar uit dat Call of Duty: Modern Warfare echt geen lootboxes heeft. Call of Duty: Modern Warfare krijgt namelijk een Battle Pass-systeem.

Eerder gaf Infinity Ward aan niet te werken aan lootboxes voor Call of Duty: Modern Warfare. Er gingen heel wat geruchten rond dat de game wel lootboxes had, maar Activision en Infinity Ward maakten onlangs officieel bekend dat dit niet het geval is. In plaats daarvan krijgt de game een Battle Pass-systeem. Dit systeem geeft spelers de mogelijkheid om speciale items vrij te spelen door de game gewoon te spelen. Daarnaast kunnen ze altijd zien wat ze precies kunnen vrijspelen door de doelen van de Battle Pass te behalen. De game bevat straks zowel een gratis Battle Pass als een betaalde Premium Battle Pass.

Call of Duty Modern Warfare4

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?