Call of Duty: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd

Vandaag heeft Activision zoals afgesproken Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd. In het najaar verschijnt deze nieuwe Call of Duty-game in de winkelschappen.

Ieder jaar verschijnt er een nieuwe Call of Duty en hoewel de aankondiging deze keer even op zich liet wachten, hoeven we ook dit jaar niet zonder te zitten. De naam van de shooter werd eerder al gelekt, maar is bij deze dus ook bevestigd door Activision. De game is geen vervolg op de Modern Warfare-reeks, maar een reboot van de reeds bestaande trilogie. Hieronder kun je de officiële onthullingstrailer zien.

Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?