Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Call of Duty: Modern Warfare 2 in de maak

Call of Duty: World at War is nog maar net uitgebracht en uitgever Activision heeft alweer nieuws naar buiten gebracht over het aankomende zesde deel.
Waar Treyarch de ontwikkeling voor deel vijf (World at War) op zich nam, zo is Infinity Ward nu met deel zes bezig. Aangezien dit aankomende deel zal voortborduren op deel 4 (Modern Warfare) zal het toepasselijk Call of Duty: Modern Warfare 2 gaan heten.

Voor velen goed nieuws, omdat er een hele grote groep gamers is die deel vier als beste beschouwd met vooral z'n uitmuntende multiplayer. Zoals alle voorgaande delen in het najaar zijn uitgekomen, zo kunnen we Call of Duty: Modern Warfare 2 ook in de herfst van 2009 gaan verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?