Call of Duty Mobile seizoen 8 nu beschikbaar

Geplaatst: 10 juli 2020 10:30
Aangepast: 10 juli 2020 10:41

Goed nieuws voor spelers van Call of Duty: Mobile. Het achtste seizoen, dat schuil gaat onder de titel 'The Forge', is nu beschikbaar. Daarnaast heeft de game een update ontvangen die veel nieuwe content aan de game toevoegt.

De nieuwe update, die tevens het achtste seizoen van de game inluidt, brengt onder andere de populaire map Highrise uit Call of Duty: Modern Warfare 2 terug naar het beeldscherm. Daarnaast is er een nieuwe Juggernaut-mode en een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd. Spelers van de Battle Royale-mode hebben er ook een nieuwe map bij, namelijk het 'Safehouse'. Ook zijn er nieuwe seizoensuitdagingen beschikbaar en hebben de spelers de mogelijkheid om aan nieuwe evenementen deel te nemen. Check hieronder de trailer van het nieuwe seizoen Call of Duty Mobile.

Call of Duty: Mobile seizoen 8 is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS-toestellen.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Mobile

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

1 oktober 2019

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord