Call of Duty: Mobile seizoen 6 is van start gegaan

Geplaatst:

Het zesde seizoen van Call of Duty: Mobile is sinds gisteren van start gegaan. Het nieuwe seizoen dat gaat onder de naam Once Upon a Time In Rust speelt zich af in het Wilde Westen.

Met het zesde seizoen worden er direct drie nieuwe spelmodi geïntroduceerd. In Capture the Gold moeten spelers het goud vinden en zonder kleerscheuren terug brengen naar hun eigen kamp. In Kill Confirmed draait alles om het verzamelen van penningen die spelers laten vallen als ze doodgaan. Daarnaast kun je als echte cowboy een 1vs1 duel uitvoeren op de nieuwe Saloon map. Naast de Saloon is er nog een tweede nieuwe map genaamd Rust. Dat is nog niet alles want de Battle Pass introduceert twee karakters, nieuwe wapens zoals de Outlaw sniper rifle en nieuwe skills. Gedurende het seizoen worden de evenementen Gold Rush en Rust the Dust toegevoegd.

Call of Duty: Mobile is te spelen op Android en iOS mobiele telefoon. Het Call of Duty: Mobile World Championship 2020 is tegelijkertijd met het nieuwe seizoen begonnen.

Bron: Activision

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Mobile

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

1 oktober 2019

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord