Call of Duty komt met The War Collection

Activision brengt volgende maand in de Verenigde Staten een speciale bundel uit met drie Call of Duty games uit de Tweede Wereldoorlog. Call of Duty: The War Collection bevat deel 2, 3 en World at War en verschijnt speciaal voor de Xbox 360.

De prijs van de bundel zal rond de 60 dollar liggen en of wij in Europese ook deze bundel kunnen verwachten is nog niet bekend. Voor wie deze delen nog niet heeft gespeeld een mooi moment tot we Call of Duty: Black Ops kunnen verwachten in november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?