Call of Duty: Cold War beta komt 15 oktober

Geplaatst:
Aangepast: 22 september 2020 14:44

De multiplayer beta van Call of Duty: Black Ops - Cold War gaat op 15 oktober van start. Eerst alleen voor de PlayStation 4 tijdens een PS4-exclusive weekend, en daarna ook naar de Xbox One en PC.

Call of Duty: Black Ops - Cold War komt uit in november 2020, daarom is er in oktober tijd gemaakt voor een beta test. Activision heeft de data voor de beta vandaag bekendgemaakt. De PS4-spelers krijgen voorrang, zoals dat wel vaker is gebeurd bij Call of Duty-beta's. Het PS4-exclusive weekend begint op 8 oktober voor degenen die de game al hebben besteld. Van 10 tot 12 oktober vindt de open beta voor PS4-spelers plaats. Het weekend daarop, vanaf 15 oktober, wordt de beta toegankelijk voor PC en Xbox-gebruikers die de game al hebben besteld. Ook de PS4-spelers kunnen dan de beta nog spelen. Van 17 tot 19 oktober wordt de beta open gegooid voor iedereen. Het is nog niet bekend welke modus je tijdens de beta weekenden kunt spelen.

De beta voor Call of Duty: Black Ops - Cold War begint op 8 oktober.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord